DJ Timmie Tirol

Timmie Tirol Staat bekend als de kleinste Oktoberfest DJ van Europa! Ook al is hij 1.25 meter lang, er is geen kroeg te klein of feesttent te groot voor DJ Timmie Tirol. 

Hij is een opvallende (kleine) verschijning en mede daardoor wordt ieder optreden van hem één groot (Oktober)feest. Met een speciaal voor hem ontworpen DJ Booth, -de TimTower-,  houdt hij zicht op alles en iedereen!

Ich bin wie Du, Der Alte Dessauer, Rosamunde; alle denkbare meezinghits komen tijdens jouw Oktoberfest of Bierfest voorbij. Na het optreden bestaat de mogelijkheid tot een heuse meet & greet en mag je met hem op de foto. Gratis en voor niks! Hoe dan ook, met DJ Timmie Tirol achter de draaitafels krijgt je een unieke show en wordt het altijd een geweldige en gezellige feestavond!

Die Supertolle

In een interactief programma neemt deze schlager diva en jodel expert
Gaby Coburg alias Die Supertolle je mee in de wereld van schlagers en bier.
Hossen op Rosamunde, Pullen omhoog met Ein prosit, en hard gaan op Du, maar zeker ook Atemlos en Festival der Liebe zullen niet ontbreken.Der Kleino

Der Kleino is de nooit erkende bastaardzoon van Schlager legende Heino. Deze Stimmungzanger trok enkele jaren geleden naar Nederland en trad daar op met o.a. Dennie Christian en de Lustige Schlagerfreunden.

Der Kleino brengt de hoofden van de meisjes op hol en zet elke zaal en feesttent op zijn kop. Kleino eert de oude Schlagerhits in een modern jasje zoals ‘Rosamunde’, ‘Sierra Madre’ en ‘Du’ en geeft “Vollgas” met de moderne Duitse hits anno nu waaronder ‘Schatzi schenk mir ein Foto’, ‘Viva Colonia’ en nog veel meer. Der Kleino, der richtige Stimmungsmeister mit die meist super-affentitten-turbo-geile Schlager und Apres-ski Hits von die letzte 50 Jahre! Der Kleino is de feestact voor op de kermis, grote festivals en natuurlijk op het OKTOBERFEST!

Après Ski DJ Helmuth

Henk heeft al jaren vele feesten en activiteiten tot een groot succes worden gebracht.  Vast lid van het Crazy DJ team en de Heineken STAR DJ on tour, kortom veelzijdig/all round en flexibel.

 

Henk zag 2 juni 1981 het levenslicht en het werd al snel duidelijk dat hij geboren was voor het entertainment-vak,  hij trad op 6 jarige leeftijd al op als Michael Jackson imitator en daarna werden er nog vele playbackshows door hem ingevuld. kort daarna werd hij de lokale dj op de klassenfeesten (hier zitten dus de wortels).

 

In de jaren die volgde werd de juiste apparatuur aangeschaft om zo mooi en professioneel mogelijk voor de dag te komen,  de eerste "grote" feesten waren een feit. Inmiddels staat Henk op de bühne met artiesten van topformaat o.a. Rowwen Héze, Racoon , Snollebollekes, Django Wagner en vele andere. Ook alleen gaat Henk op pad om de daken van feesttenten en zalen af te blazen.