DJ Otto Wunderbar

Hij is de meest geboekte Oktoberfeest en Après Ski DJ van Nederland en staat garant voor PARTY OHNE ENDE!


Ooit begonnen als Oktoberfeest act, maar inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan dat. Hij is de Koning van de Après Ski, Doctorandus Oktoberfeest, Prins Carnaval en Chef du Festival.

Otto is dé feestsensatie die ieder event omver weet te blazen met een overdosis aan feest.

Otto draait, zingt, danst, sjanst en weet zowel nationaal als internationaal iedere locatie om te toveren tot een waar Partyparadijs.

Verwacht een Live show vol entertainment met de allerbeste partyknallers aus der Heimat,eigen hitjes en alles met de stempel ‘party‘ van ver daar buiten.


Singen sie mit… 

WUNDERBAR, WUNDERBAR…!!!

Toeter Thijs & Thomas

Stel je voor: de grandioze sfeer van de Alpen, rechtstreeks naar het hart van Herz von Heuze gebracht! En de ster van de show? De majestueuze alpenhoorn van ToeterThijs. Met zijn indrukwekkende lengte van bijna 4 meter, belooft hij niet alleen het dak eraf te blazen, maar ook alle verwachtingen te overtreffen.

Maar wat is een alpenhoorn zonder de juiste vocale kracht? Zanger Thomas brengt met zijn onuitputtelijk enthousiasme het publiek in extase. Samen vormen zij een gouden duo dat ongeëvenaard is. Hun faam is niet onopgemerkt gebleven; ze hebben de menigte al opgezweept op evenementen zoals de Zwarte Cross, Coen&Sanderfest en de Heise Bierfeesten.

Van Duitse Schlagers die je hart sneller doen kloppen tot de meeslepende polonaise, van de hits van Rowwen Heze tot stevige rock, en van popklanken tot de diepste smartlappen – ToeterThijs & Thomas brengen een muzikaal spectrum dat je zal verrassen en betoveren. Elk nummer, elke noot, zorgt voor een onvergetelijke sfeer.

Bereid je voor op een 'riessengrosse Stimmung' met ToeterThijs & Thomas! 

Joey Martens

De Brabantse feestsensatie die klaarstaat om Nederland te veroveren met zijn ontembare energie en krachtige klanken! Geboren in 1992 in het gezellige Someren-Eind, heeft Joey Martens zijn sporen verdiend als de charismatische frontman van een populaire coverband. Nu is het moment daar: Joey stapt in de spotlight met een soloact die je moet ervaren om te geloven!

Met een mix van power en passie brengt hij een geluid dat elke kroeg, tent of zaal tot leven wekt. Joey is niet zomaar een zanger – hij is een performer die met ziel en zaligheid elke noot tot een feest maakt.

Verwacht niet zomaar een optreden; bereid je voor op een ervaring waarbij 'een leuk partijtje' transformeert in een explosief feest dat nog lang in het geheugen gegrift staat. Zijn repertoire? Een deugdelijk deuntje met een dosis power die je voelt tot in je tenen.

Maak je klaar om meegezogen te worden in de bezielende performance van Joey Martens. Of het nu gaat om een intieme kroeg of een grote feesttent, Joey weet hoe hij het publiek moet inpakken en meenemen op een muzikale reis waar stilstaan geen optie is.


Après Ski DJ Helmuth

Onze eigen Party DJ Henk is ook deze editie van de partij. Hij is niet alleen DJ, hij zorgt ervoor dat de complete avond op rolletjes loopt. Draait zijn hand niet om voor passende spelletjes op het podium met het publiek en blaast met perfecte timing de vuurspots de lucht  in.